Bugün, 15 Mayıs 2024 Çarşamba

CEYHAN’IN EN İŞLEK CADDELERİNE DEZENFEKTE TÜNEL KURULDU

CEYHAN’IN EN İŞLEK CADDELERİNE DEZENFEKTE TÜNEL KURULDU

CEYHAN’IN EN İŞLEK CADDELERİNE DEZENFEKTE TÜNEL KURULDU

CEYHAN’IN EN ISLEK CADDELERINE DEZENFEKTE TÜNEL KURULDU

 

Ceyhan  Belediyesi  koronavirüs salgini ile mücadele kapsaminda tedbirlerini arttirmaya devam ediyor. Ilçede koronavirüs salginina karsi önemleri üst seviyeye çikarildi. Yaya trafigi en fazla olan Çamliyol Inönü Bulvari ve Kizilay Caddesi’ne  dezenfekte tüneli kuruldu.

 

Yüzde Yüz Ekolojik Solisyon Kullanildi

 

360 derecelik açiyla ve otomatik sensörler araciligi ile devreye giren tünel solüsyon buhari salgilayarak vatandaslari dezenfekte ediyor. % 100 ekolojik ürünlerden üretilen solüsyon ve buharinin insan sagligina hiçbir zararli etkisi bulunmayan dezenfekte tüneli ile salginin daha fazla kisiye bulasmasinin engellenmesi hedefleniyor.

 

“Bizim Için Hemsehrilerimizin Sagligi Çok Önemli”

 

Vatandaslarin salgindan etkilenmemeleri için önlemleri arttirdiklarini  belirten Ceyhan Belediye Baskani Hülya Erdem; “Ceyhan’da çok yogun bir sekilde kullanilan caddelerimizde önlemlerimizi en üst seviyeye çikardik. Bizim için hemsehrilerimizin sagligi çok önemli. Bu konuda elimizden geleni yapiyoruz. Hemsehrilerimden de kendi sagliklari için tüm bu önlemlere uymalarini rica ediyorum. Lütfen evlerinizde kalin ve aldigimiz tedbirlere uyun ve uygulayin. Bu hepimizin mücadelesi; bu felaketi her birlikte asabiliriz” diye konustu.



  • Çarşamba 25.3 ° / 15.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 26.3 ° / 15.9 ° Güneşli
  • Cuma 28.5 ° / 16.5 ° Güneşli